almalé és kungfu Rólunk

Remek programmal tört be a Microsoft az iPhone-ba

Ez is megtörtént, a világ legnagyobb szoftvergyártója ma bemutatta első alkalmazását  az Apple mobiljára. A Seadragon ingyen letölthető akár Magyarországról is, és igazán jó mókának ígérkezik: segítségével durván nagy képfájlokat tudunk megnézni akadozás nélkül. A Microsoft rendszere azt állítja magáról, hogy egy pillanat alatt betölti az óriási fotókat, amiket aztán kedvünkre nagyítgathatunk, miközben folyamatos marad a munka.

Tovább olvasom


Mac OS X az MSI Winden

Az egyik, ha nem a legjobb netbook a piacon a Wind: pont megfelelő a mérete, elfogadható a teljesítménye és a kidolgozás minősége, olcsó is, tökéletesen testesíti meg azt, amiért létrehozták a kategóriát.

Tovább olvasom


A legjobb programok az AppStore-ban 3.

Ismét készítettem egy listát, továbbra is várom az ajánlásokat, hogy ne csak mi élvezzük az iPhone ingyenes, vagy olcsó áldásait, hanem mindenki telefonján ott figyelhessenek az ikonok, hogy rájuk bökve hatalmas dolgok áradhatnak szét az univerzumban.

Tovább olvasom


Megjelent a világ legjobb alkalmazása iPhone-ra!

Atya Úr Isten, bár minden vágyam így teljesülne! Hónapok óta linkelgetem azt a hírt, hogy az Apple volt olyan féreg, és kitiltotta az App Store-ból a Pull My Finger nevű alkalmazást. Az elkeseredett készítővel tele volt a net, főleg, mert mindenki egyetértett azzal, hogy ahonnan büntetlenül el lehet távolítani egy fingós alkalmazást, ott bármi megtörténhet. Mi lesz a következő? - kérdeztük kockás ingünk alsó szegélyét gyűrögetve. Az Apple lerohanja Kelet-Európát?

Most viszont úgy néz ki, hogy elmarad a megszállás, mert A VILÁG LEGJOBB ALKALMAZÁSA mégis megjelent az App Store-ban!!!

Tovább olvasom


Szétbarmolta a Yahoo oldalát az Apple

És milyen jól tette. Nézegetem már egy ideje a cég reklámjait, amik ugyan változó minőségűek, de még a legrosszabb esetben is közepesek voltak, néha azonban egészen zseniálisra sikerednek. Egyik kedvencem volt például, amikor a híroldalak különböző részein, felül és oldalt elhelyezett Apple-hirdetések interakcióba léptek egymással, az alakok átmásztak egyik helyről a másikra. Gondoljunk csak a híres New York Times-os hirdetésre:

Tovább olvasom



süti beállítások módosítása