Ugye a sávszélességek egyre nőnek, a YouTube minősége meg egyre kevésbé éri el azt a szintet, amit elfogadhatónak tartunk. Nem azt mondom, röhögős videókhoz elég, amit kapunk, de haladni kell, a kódoláson meg javítani.

Amit most leírok, nem új módszer, már hetek óta lehet róla hallani, és könnyen lehet, hogy valaminek az előkészítése, például hogy rövidesen minden videó bűvészkedés nélkül is jobb minőségben lesz látható. A dolgunk mindössze annyi, hogy a következő részt:
&fmt=18
bemásoljuk a YouTube-videó url-je mögé, és már meg is érkezünk 2008-ba. Csináltam egy összehasonlítást az iPhone-os reklámmal, baloldalon az eredeti, jobb oldalt a javított verzió, szerintem a kép magáért beszél.



Ja, és a trükk után sem lassú a YouTube, 3G-s kártyával is simán nézhető, pedig annak drasztikusan vissza tud esni a sávszélessége, ha a szomszédban nekiáll valaki telefonálni.

Szerintem akinek bejön, másolja ki a kódot a Stickiesre, aztán onnan mindig előveheti, ha kell. Aki viszont örökre meg akarja oldani ezt a problémát, és nem szeretne másolgatni, annak a Macosxhints kínál trükkös megoldást.