Hát, sok mindenre gondoltam, amikor bemutatták, hogy mire lehet jó, például a gatyánkba lehet gyűrni, de azt az életben nem jutott volna eszembe, hogy bombának nézik. Pedig az Inquirer szerint megesik az ilyesmi. A probléma a repülőterek ellenőrzésénél van, ahol a biztonsági szakemberek kamulaptopnak hiszik az Airt. Mert az túl vékony. Meg nincs benne optikai meghajtó. Sem kimenetek. Biztos bomba!



Azért letartóztatása még nem került sor, de a biztonságiak többször hívtak már segítséget kollégáiktól, mielőtt továbbengedték volna az utast a szörnyeteggel. Állítólag az Air-tulajdonosoknak még azt is el kell magyarázniuk, mi az az ssd, bár nem értem, hogy a röntgenen hol látszik a különbség egy merevlemezhez képest, ráadásul nem is az Apple laptopjába került bele először a memória-alapú adattároló (vagy a delleseket már tavaly nyáron kivégezték?).

Mindenki megírta, állítólag igaz, de reklámnak sem utolsó, kivéve, ha mindenhová rohanó üzletemberek vagyunk, vagy ha tényleg épp egy bombát akartunk felcsempészni a repülőre.